ИЗБОР МЕЖДУ ДВА ТИПА ДВИТАТЕЛ

Цялата гама Porter NP6 е екологична, тъй като се задвижва от двигатели с комбинирана гориво (бензин + Пропан-бутан (LPG)/Метан). Изборът на ЗЕЛЕНА мощност носи по-нисък разход и отговаря на все по-рестриктивните разпоредби относно емисиите при работа в градска среда.
 

4-цилиндров, редови четиритактов двигател с обем 1,5 л, отговарящ на екологична норма Euro 6D-Final, със задвижвани посредством верига разпределителни валове, разположени в главата, променливо газоразпределение както на всмукателните, така и на изпускателните разпределителни валове, и цилиндров блок и цилиндрова глава от алуминиеви сплави.

ИЗБЕРЕТЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ОБХВАТА НА ВАШАТА ДЕЙНОСТ

КЪС ПРОБЕГ

ЗА МИСИИ В ГРАДСКА СРЕДА

Модели с двигатели с комбинирано захранване от Бензин / Пропан-Бутан или Бензин / Метан и имат максимален пробег в „ЗЕЛЕН“ режим, оптимизиран за нуждите на ежедневната експлоатация в рамките на града.

ДЪЛЪГ ПРОБЕГ

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ СЪЩО С РАБОТА В ИЗВЪНГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Модели с двигатели с комбинирано захранване от Бензин / Пропан-Бутан или Бензин / Метан и имат максимален пробег в „ЗЕЛЕН“ режим, при извършване на професионални транспортни дейности свързани с пътуване на по-дълги разстояния.